BPH TFI Selektywny w internecie

22-04-2014

BPH Selektywny to jeden z najchętniej wybieranych funduszy z oferty BPH TFI. Dzięki przejrzystej i ciekawej pod względem graficznym prezentacji w formie strony internetowej  www.bph-selektywny.pl, Towarzystwo wychodzi naprzeciw potrzebom klientów, umieszczając w jednym miejscu kluczowe informacje związane z tym funduszem.

Strona internetowa pomoże Klientom rozpoczynającym inwestycje odpowiedzieć na pytanie, czy BPH Selektywny to rozwiązanie adekwatne do ich potrzeb i oczekiwań. Dzięki precyzyjnemu profilowi inwestora dowiadujemy się między innymi, że wybierają go głównie osoby akceptujące umiarkowany poziom ryzyka. Przejrzysta grafika w wygodny i prosty sposób prezentuje z kolei najważniejsze informacje dotyczące samego funduszu. Na stronie można zapoznać się także z zawsze aktualnymi wynikami wypracowanymi przez fundusz w dowolnie wybranym okresie.

- Stronę dedykowaną BPH Selektywnemu - jednemu z funduszy znajdujących się w ofercie BPH TFI - przygotowaliśmy z myślą o osobach, które jeszcze zastanawiają się nad wyborem odpowiedniego rozwiązania wspierającego pomnażanie oszczędności, analizują różne możliwości i potrzebują na ten temat jak najwięcej informacji. BPH Selektywny cieszy się dużym zainteresowaniem i zaufaniem naszych klientów, dlatego postanowiliśmy zaprezentować w jasny i przejrzysty sposób  jego cechy potencjalnie zainteresowanym – powiedziała Joanna Tymińska, Specjalista ds. Marketingu w BPH TFI.