100-tki w konkursie BPH TFI

25-10-2012

Warunkiem udziału w konkursie „Polecaj IKE i zbieraj 100-tki” jest posiadanie IKE w BPH TFI oraz polecenie go kolejnej osobie, która zostanie Klientem BPH TFI, wpłacając na własny rachunek IKE minimum 1 tys. zł. Nagrodą gwarantowaną dla obu Klientów jest po 100 zł wpłacanych przez BPH TFI na ich indywidualne rachunki IKE. Nagroda dla osoby polecającej jest odpowiednio zwielokrotniana w przypadku, gdy poleci IKE większej liczbie osób.

Szczegółowe informacje na temat konkursu, regulamin oraz formularz konkursowy, do którego należy wpisać dostarczany przez BPH TFI kod umożliwiający udział w konkursie dostępne są na www.prywatnaemerytura.pl

„Indywidualne Konta Emerytalne (IKE) to jeden z najpopularniejszych sposobów oszczędzania na emeryturę w ramach trzeciego filaru, jednak wciąż z niewykorzystanym potencjałem, biorąc pod uwagę fakt, że znaczna część Polaków w ogóle nie odkłada samodzielnie środków z myślą o przyszłości po zakończeniu kariery zawodowej. Liczymy, że konkurs będzie dla nich dodatkową motywacją, by rozpocząć oszczędzanie w ramach IKE, a dla osób już oszczędzających – by zgromadzić dodatkowy kapitał na posiadanym już rachunku IKE” – mówi Wojciech Bablok, Dyrektor Departamentu Marketingu i PR w BPH TFI.